Medlemmar i MRF

En kvalitetsstämpel när du skall köpa bil. ''MRF (Motorbranschens Riksförbund) är organisationen för den seriösa delen av bilbranschen, såväl inom handel som service och verkstad. Vi ställer höga krav på dem som är medlemmar hos oss, detta gäller inte minst affärsmannaskap, miljö, kvalitet och kompetens.''

Garanti

Garanti med Svensk bilhandelsförsäkring ingår med alla bilar som är max 10 år gamla och rullat under 20.000mil! Begagnat försäkringar är framtagna exklusivt för bilhandlare och kan endast tecknas via de bilhandlare som har ett avtal med oss. Försäkringarna är framtagna i samarbete med välrenommerade bilhandlare i hela Sverige som säljer de flesta bilmärken och modeller på den svenska marknaden.

Begagnatförsäkring brukar i dagligt tal kallas garanti eller bilgaranti – våra produkter erbjuds som försäkring till fördel för våra kunder! Länk för mer info https://www.svbil.se/

Finansiering

Skåne Bilar erbjuder dig, i samarbete med Santander Bank, Wasa Kredit och Svea Ekonomi förmånliga finansieringslösningar för såväl privatkund som företagare. Bilen räcker som säkerhet, lånet läggs upp på någon minut medan du väntar.

Olika upplägg kan ordnas. Beroende på hur mycket du vill sätta kontant.

Det går även bra att använda inbytesbil som kontantinsats.

Amorteringstid mellan 12-120 månader. Du kan lösa lånet i förtid utan extrakostnad.

Länsförsäkringar - Prova på 3 månader, utan kostnad.

Vi erbjuder  1 månader GRATIS LF i Skåne och omnejd i varje bilköp!
Det är viktigt att försäkra sina tillgångar. Länsförsäkringar hjälper dig att hitta rätt försäkring för just ditt fordon. 
Med deras bilförsäkring får du ett bra skydd för dig och din bil.

Please reload